пятница, 11 января 2013 г.

Створюємо сяючий кольоровий ефект для тексту


Створюємо новий документ, заливаємо його чорним кольором. Великим шрифтом (в даному випадку це шрифт DS Comedy Cyr, колір # fffd00, розмір 110 пікс) пишемо будь  яке слово або фразу і маємо текст на полотні. Після цього раструємо шар з текстом. Відразу робимо дублікат шару Ctrl+J, які поки відключаємо.



Важливо! Перебуваючи на нижньому шарі з текстом встановлюємо повзунок параметра «Заливка» (Fill) на 0%. Цей повзунок знаходиться у правому верхньому куті контейнера з шарами. Потім відкриваємо стиль шару і вибираємо закладку «Зовнішнє світіння» (Outer Glow). Установки як на малюнку нижче, колір # fff43e.


Тепер вибираємо закладку «Внутрішнє світіння» (Inner Glow). Установки як на малюнку нижче, колір # fff43e.

    Повинен вийти такий ось результат

    Переходимо на верхній шар з текстом і включаємо його. Також як у Кроці 2 встановлюємо для цього шару повзунок параметра «Заливка» (Fill) на 0%. Відкриваємо стиль шару і вибираємо закладку «Внутрішнє світіння» (Inner Glow). Установки як на малюнку нижче, колір дефолтовий # ffffbe.

Далі oбираємо закладку «Тиснення» (Bevel and Emboss). Установки як на малюнку нижче.


      Переходимо в підменю «Контур» (Contour) і ставимо такі налаштування.



8     Повинно вийти так. 




9      Мені сподобалась кисть з зірками і на новому шарі в довільному порядку ставимо білі зірки на текст




1  Створюємо два дубліката шару з зірками. Для першого шару з зірками вибираємо «Фільтр» (Filter)> «Розмиття» (Blur)> «Розмиття в русі» (Motion Blur) і ставимо кут розмиття 90 ° і зміщення 60.




         Створюємо новий шар, вибираємо велику м'яку кисть і, використовуючи чотири яскраві кольори, довільно розфарбовуємо шар.




 Останнім кроком залишилось змінити  режим накладення шару з кольоровими плямами на «Кольоровість» (Color) і все, наш ефект для тексту готовий.





1 комментарий: