вторник, 19 марта 2013 г.

Створюємо обліковий запис/


Для того, щоб створити блог, необхідно мати обліковий запис в пошуковій системі Google. Спробуємо це зробити.


Відкриваємо сторінку пошукової системи Google , переходимо на посилання пошта (або Gmail) знаходимо напис обліковий запис. На відкритій сторінці Вам  буде запропоновано:
-          Ввести своє імя та прізвище.
(Заповнюємо форму російською чи українською мовою, а саме, якщо Ваше імя Олександр, то і пишемо «Олександр», не треба писати «Сашуня» чи « Sanya» )

-          Наступний крок, Вам запропонують, яку адресу Ви б хотіли мати. Слід зазначити, що адреса повинна складатись тільки з цифр і англійських літер, без пробілів. Будьте готові до того, що «Ваше прізвище@gmail.com – буде вже зайнята». Отже проявіть фантазію і пидумайте унікальну назву своєї адреси. Врахуйте також, що адреса е повинна бути занадто довгою і гарно читалась. Багато людей з певних причин, не бажають вказувати своє справжне прізвище, тоді і вигадують собі прізвиська такі як «agent007» чи «pupsik»J
Запамятайте, Ваша скринька – це Ваше обличчя і Ваш імідж в Інтернеті. Якщо ж після заповнення двух пунктів реєстраційної форми Ви не бачите попереджень у вигляді червоного кольору, то це означає, що Ви на правильному шляху!

-          Далі необхідно вигадати пароль до вашого облікового запису і підтвердити його. Не потрібно писати прості паролі такі як 123456 чи 654321. Але вигаданий пароль треба запам’ятати. Нікому не говоріть Ваш пароль!

-          Після заповніть дату народження, не приховуйте її, вона необхідна лише для реєстрації, ваші особисті дані ніхто не побачить окрім Вас.

-          Ввести номер мобільного телефону – це обов’язково і важливо. Для чого це необхідно, для того, щоб впевнитись, що Ви людина, а не робот. Наприкінці реєстрації на телефон прийде смс з кодом активації, його запам’ятовувати не потрібно, так як використати його потрібно лише 1 раз.

-          Контактний email. Якщо у Вас немає  електронної скриньки заповніть поле пустим. Якщо ж є – тоді у випадку втрати паролю (просто не пригадаєте), на цю скриньку при йде лист з вказаним новим паролем.

-          Доведіть, що ви не робот. Потрібно переписати слово, зображене на малюнку і якщо Ви це зробили Ви не роботJ. Існують такі випадки, коли неможливо переписати ці слова, просто погано видно, тоді натисніть на допоміжну кнопку і зявится новий малюнок.

-          Після заповнень всіх пунктів, необхідно поставити галочки «Я погоджуюсь з умовами використання і погоджуюсь з політикою  конфіденційності Google». Клікаємо на копку «далі».
Приймаємо вітання від сервісу Google тепер у Вас є власна власна скринька!

Комментариев нет:

Отправить комментарий